Šokių viktorina - šokių kultūra visame pasaulyje

Autorius Rainis Pranciškus.


mokyklos šokių nuotraukos

Patikrinkite savo žinias apie kultūrinius šokius iš viso pasaulio.





Praneškite mums, kiek atsakymų gaunate tiesiai „Facebook“. Tiesiog 'Patinka' mums ir tada paskelbkite savo rezultatą ant mūsų sienos facebook.com/danceinforma

Kokį šokio stilių greičiausiai darytumėte, jei būtumėte Milonga ?

a) padažas



b) Tango

c) lenkų

d) Krumpingas



Kurioje šalyje greičiausiai būtumėte, jei pamatytumėte Haka atliekama gyvai?

į Australiją

b) Papua Naujoji Gvinėja

c) Naujoji Zelandija

d) Peru

Kuris iš šių dalykų nėra populiarus lotyniškas pramoginis šokis?

a) padažas

b) Baletas

c) Samba

d) Rumba

Kurie iš šių dalykų nėra tradiciškai naudojami šokiuose „Morris“?

a) nosinės

b) Šluotos lazdelės

c) Kardai

d) Varpai

Kuris instrumentas greičiausiai lydės šokius aukštikalnėse?

a) „Panpipes“

b) Banjo

c) Bongo


maria victoria henao grynoji vertė

d) Dūdmaišiai

Koks vardas geriausiai siejamas su airių šokiais?

a) Michaelas Flatley

b) Paddy Brennan

c) Peteris Martinsas

d) Michailas Baryšnikovas

The Mazurka ir lenkas kurios Europos šalies tradiciniai šokiai yra?

a) Vokietija

b) Suomija

c) Lenkija

d) Rumunija

Billy Ray'as Cyrusas yra vardas, geriausiai siejamas su kokiu šokio stiliumi?

a) šokiai

b) Šokiai aukštikalnėse


morgan brown wikipedia

c) aikštės šokiai

d) Linijiniai šokiai

Su kuria šalimi sietum Butoh ?

a) Tailandas

b) Japonija

c) Škotija

d) Kinija

Kilęs iš Vienos 17 pabaigojetūkstamžiaus, „Valsas“ yra populiarus šokis, kurio laiko parašas?

a) 3/4

b) 4/4

c) 6/8

d) 2/4

Atsakymai: 1 - b, 2 - c, 3 - b, 4 - b, 5 - d, 6 - a, 7 - c, 8 - d, 9 - b, 10 - a

Nuotrauka: © Anky10 | Dreamstime.com.
Dragos Ana / Diandra Iles, pramoginių šokių šokėjai, 4 vieta Rumunijos nacionaliniame konkurse (Cupa Romaniei), standartinis skyrius, 12-13 m. 2009 m. Spalio 25 d., Timisoara, Rumunija

rekomenduota jums

Populiarios Temos